Republica Danga

„ Danga nu e, adică e pretutindeni. Este o insulă, compusă din pulberea unei planete îndepărtate, unde legile fizicii terestre nu sunt chiar atât de riguroase. Aici nu se știe prea bine dacă oamenii mint, visează, sau trăiesc cu adevarat „


In rafturile librariilor...

Distribuiţi
avatar
The Dude

Mesaje : 4455
Puncte : 4572
Data de inscriere : 17/02/2015

In rafturile librariilor...

Mesaj Scris de The Dude la data de Mar Feb 17, 2015 3:39 pmLinda tocmai a împlinit 31 de ani şi, în ochii celorlalţi, are o viaţă perfectă – o căsnicie exemplară, doi copii reuşiţi, o carieră de succes şi o casă luxoasă în Geneva. De fapt, ea se află la capătul puterilor, într-atât o oboseşte mimarea unei fericiri pe care nu o simte.
Numai că într-o zi îl reîntâlneşte pe Jacob, un fost coleg de care fusese îndrăgostită în adolescenţă, ajuns acum un om politic influent. În timpul interviului pe care acesta i-l acordă, în ziarista de succes se redeşteaptă o pasiune de mult uitată. Linda va încerca să trăiască deplin această iubire imposibilă, şi nu-şi va găsi fericirea până nu-şi va explora fără teamă abisurile sufletului.
Romanul Adulter ilustrează criza existenţială a unei tinere femei din zilele noastre, surprinzând cu fineţe psihologică încercările prin care trece pentru a se regăsi.
„Un roman care combină teme delicate precum depresia, infidelitatea şi rutina căsniciei, presărate cu misticismul caracteristic acestui vrăjitor al literelor.“ (O Globo Extra, Brazilia, 2014)

Vizitator
Vizitator

Re: In rafturile librariilor...

Mesaj Scris de Vizitator la data de Mar Iul 07, 2015 3:16 pmO comand astazi ! Un englez despre Romania ! Doar un pasaj..la intamplare  daaaaa

"pag 54: “femeile sunt, de obicei, foarte frumoase. Ochi căprui, strălucitori, părul negru coborînd în cosițe pe umerii cei mai albi, siluetele ușoare, dar bine conturate, mîinile și picioarele mici și delicate – ar fi indiviate de multe frumuseți ale somptuoaselor saloane occidentale”.

Vizitator
Vizitator

Re: In rafturile librariilor...

Mesaj Scris de Vizitator la data de Mar Iul 14, 2015 10:36 amSi articolul de prezentare aparut , ca din intamplare, chiar ieri !

Vizitator
Vizitator

Re: In rafturile librariilor...

Mesaj Scris de Vizitator la data de Mier Iun 29, 2016 2:28 pm

"Toată lumina pe care nu o putem vedea"-Anthonny Doerr

„Deschideţi ochii şi vedeţi cu ei tot ce puteţi înainte să se închidă”

avatar
Articon

Mesaje : 300
Puncte : 304
Data de inscriere : 13/07/2015

Re: In rafturile librariilor...

Mesaj Scris de Articon la data de Mier Iul 19, 2017 8:22 am

Astia la RAO sunt tembeli. Mare lansare la o carte dupa care s-a facut ecranizare, stiuta de toata lumea, acum cinci ani. Nici nu dau nume.

te mai miri ca lumea se tot distanteaza de citit ?

Continut sponsorizat

Re: In rafturile librariilor...

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


    Acum este: Vin Noi 24, 2017 2:13 am