Scris de The Dude la data de Dum Mai 24, 2015 9:38 am
gandul zilei de azi incearca cu disperare sa se desparta de gandul noptii trecute...
maine pleaca dosarul celui care mi-a violat cabana. a cerut ingaduinta prin sora si mama. eu am pretins si sustinut recuperarea pagubelor materiale, cuantificate cu larghete la 2500 euroi. mi-au oferit 350...in rate pe o perioada neprecizata..
nu stau in banii astia...nici nu imi pasa de ei...pentru unele dintre lucruri sunt melancolic si nostalgic, dar m-am detasat destul de elegant...am refuzat iertarea care ar insemna anularea a tot ce s-a facut pana acum (laborator criminalistic, cercetare, declaratii, etc.) sustinand principiul nefraierelii..adica daca iert, din toata tarasenia sunt singurul idiot...am invocat asta fiindca cei carora le furnizam explicatii nu ar fi fost capabili sa priceapa motive mai consistente..
totusi...nu sunt in apele mele.
vrajala asta cu
cel care a gresit trebuie sa plateasca nu face parte din setul meu de instructiuni...am observat de mic ca nimeni pe lume nu recompenseaza pagubitul, si ca faptele bune se intorc diferit...cu dobanda, adaus comercial nesimtit si taxe suplimentare.
ma intriga simplitatea si functionalitatea rationamentului
jefuiesc, ma dau nebun, scap, jefuiesc iar...sunt smecher..fac toate astea nu ca sa ma capatuiesc, ci ca sa imi pastrez statutul de smecher...ma surprinde contemplativ unitatea acestei familii, desi negocierea de la nimic, la 100 de euro despagubiri, ridicat la 200...apoi intrerupt la 350 spune foarte multe.
totusi...nu sunt in apele mele.
desi trebuie sa iau o decizie finala (pe care am sa o regret oricum)
voi lasa toate astea in asteptare azi, dedicand ziua bookfestului care invariabil m-a dezamagit profund in ultimii ani...
nici nu m-as duce, insa am o datorie fata de tineretea mea si fata de cornel....
Ultima editare efectuata de catre The Dude in Dum Mai 24, 2015 11:06 am, editata de 1 ori